top of page

Olumis Rafflesia Pilihan Anda

01.

Tenaga Pengajar kami yang berpengalaman lebih 20 tahun dengan sistem ePerolehan akan mengajar anda bagaimana menggunakan Sistem ePerolehan dan memahami proses Perolehan kerajan secara teliti untuk meningkatan urusniaga anda. 

02.

Kelas kami kecil dan boleh dijalankan secara one to one. Jadual kami fleksibel dan boleh diset mengikut keperluan kamu, seperti kelas hujung minggu ataupun kelas malam. 

03.

Selepas kursus tamat, kami memberi UNLIMITED kelas tutorial secara percuma di pusat latihan kami. Kami juga akan membantu anda melalui whatsapp dan teamviewer jika perlu. Belajarlah sampai kamu menjadi expert sistem eperolehan

04.

Jimat RM200 apabila kamu mendaftar untuk kelas Asas + Lanjutan. Ramai pembekal yang menanggung kos tinggi sebab ambil kursus di tempat salah, atau pun melantik consultant yang cajnya tinggi. Sila klik disini untuk contoh kesilapan yang biasa berlaku dalam perolehan Tender dan Sebutharga

05.

Masih was was? tidak perlu. Kami memberi jaminan 100% bayaran anda kami akan refund jika kami tidak memenuhi keperluan kamu. 

bottom of page